2014 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 24, 2014 16:11

2014 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

2014 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı. 22-23 Mart 2014 tarihinde İstanbul’ da yapılan 2014 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonasına 326 çift katıldı.

Gerçekleştirilen briç açık ikili şampiyonada Faruk Garipağaoğlu-Ali Uçar çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldular. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Şampiyon çift sporcularının kupa ödüllerini Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Sayın Nevzat Aydoğdu verdi.

Aynı şampiyonada Nezih Kubaç-Nafiz Zorlu çifti ikinci ve Zafer Şengüler-Nurittin Cengiz çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak her iki çifti de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Orhan Aker-Selahaddin Bedir çifti dördüncü ve Toros Yüksel-Mustafa Akgül çifti ise beşinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak her iki çifti de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Murat Özer-Emine Şen, kadınlarda Dilek Yavaş-Gaye İnal, senyörlerde Mehmet Ali İnce-Orhan Ekinci ve gençlerde ise Berk Gökçe-Akın Koçlar çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR

untitled2014istanbul_ikili_22014istanbul_ikili_3

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 24, 2014 16:11
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<