2013 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 19, 2013 10:57

2013 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası Sonuçlandı

2013 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası 128 takım ile İzmir’ de yapıldı.

Şampiyonaya katılan 128 takım, önce sekizer takımlık 16 gruba ayrılmış ve yapılan grup maçları sonucunda yarısı elenmiştir. Kalan 64 takım yapılan eşleşmeler sonucunda SONUÇLAR’da gösterilen şekilde nakavt maçları oynamışlardır.

Yapılan nakavt maçları sonucunda Tezcan Şen, Yalçın Atabey, Özgür Şakrak, Adnan Musaoğlu ve Tevfik Sayılkan’dan oluşan MAJÖR TAKIMI şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon takımın tüm oyuncularını üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada İsmail Kandemir, Mehmet Sırıklıoğlu, Gökhan Yılmaz, Süleyman Kolata, Salim Yılankıran ve Okay Gür’den oluşan YILANKIRAN TAKIMI ikinci oldu. Profesyonel Briç olarak ikinci olan takımın tüm oyuncularını bu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Nevzat Aydoğdu, Ümit Tarhan, Tevfik Gürkan, Esra Tarhan (NPC), Serhan Antalyalı ve Yusuf İşitemiz’den oluşan TARSUS AMERİKAN KOLEJİ TAKIMI ise üçüncü oldu. Profesyonel Briç olarak üçüncü olan takımın tüm oyuncularını bu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şampiyona ile ilgili olarak diğer detaylara DETAYLAR tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak: TBF

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 19, 2013 10:57
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<