2013 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Nisan 23, 2013 14:12

2013 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

20-21 Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul The Green Park Pendik Hotel’de yapılan 2013 Mehmet Kortay İstanbul Açık İkili Şampiyonası’na 318 çift katıldı. Eleme aşaması 10’ar borddan 5 seans halinde, final aşaması 2 seans barometre şeklinde yapıldı.

Şampiyona sonucunda Mehmet Sırıklıoğlu-Ahmet Çelik çifti birinci oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Mustafa Cem Tokay-Yusuf Sohtorik çifti ikinci, Tezcan Şen-Zafer Şengüler çifti ise üçüncü oldu. Profesyonel Briç olarak her iki çifti de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Arzum Demirbilek-Faik Falay çifti, senyörlerde Enver Durulmuş-Ergun Korkut çifti, Gençlerde Çağatay Birben-Ali Can Üstünboyacıoğlu çifti ve Bayanlarda ise Belis Atalay-Mey Zaim çifti birinci oldu. Profesyonel Briç olarak kendi klasmanlarında birinci olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı Şampiyonada B Finali birinciliğini Güzin Yeter-Yusuf İşitemiz çifti kazandı. Profesyonel Briç olarak B Finali çiftini de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

A FİNALİ SONUÇLARI

B FİNALİ SONUÇLARI

DETAYLAR
FOTOĞRAFLAR

Kaynak: TBF

Osman İkinci
Osman İkinci Nisan 23, 2013 14:12
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<