2013 Trakya Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Temmuz 2, 2013 15:56

2013 Trakya Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

2013 Trakya Açık İkili Şampiyonası 29-30 Haziran 2013 tarihlerinde Çorlu Silverside Otel‘ de yapıldı. Şampiyonaya 93 çift katıldı. Eleme aşaması 10’ar borddan 5 seans halinde, final aşaması 2 seans barometre şeklinde yapıldı.

Trakya Açık İkili Şampiyonasında Sinan Tatlıcıoğlu – Güray Sunamak çifti birinci oldu. Profesyonel briç olarak şampiyon çifti üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Turan Yavuz – Bora Gönül çifti ikinci, Nadir Çıtak – İsmail Erdem çifti ise üçüncü oldu. Profesyonel briç olarak her iki çifti de üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Aynı şampiyonada Salim Yılankıran-Özgür Kanlı çifti dördüncü ve Okan Özcan-Yusuf Salman çifti ise beşinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel briç olarak her iki çifti de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 Aynı şampiyonada Enver Durulmuş-Ergun Korkut çifti senyörlerde ve Funda Özbey-Tayfun Özbey çifti ise karışıklarda birinci oldu. Profesyonel briç olarak her iki çifti de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR

 

Osman İkinci
Osman İkinci Temmuz 2, 2013 15:56
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<