X

Batı Akdeniz Şampiyonası Sonuçlandı

Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonası sonuçlandı
Marmaris’in ev sahipliği yaptığı Batı Akdeniz İkili Şampiyonası 26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Yapılan açık ikili briç şampiyonası sonucunda Ender Padır-Tayfun Turhan çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aynı şampiyonada karışıklarda Belis Atalay-Halis Atalay, kadınlarda Nadide Ferda Zorlu-Nilgün Kotan, gençlerde Ilgaz Çiftçi-Arda Kabaca ve senyörlerde ise Turhan Aküzüm-Serdar Özkan çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Marmaris’te gerçekleştirile Batı Akdeniz İkili Briç Şampiyonasına katılan briç sporcularının detaylı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Tüm sonuçlar için tıklayın


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aynı şampiyonada Yusuf Salman-yalçın Salman çifti ikinci ve Muhammed Elbeyati-Mustafa Aksoy çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. İlhan Özcan Pehlivan-Görkem Kaytan ve Melih Ersöz-Yücel Çapraz çiftleri ise ilk beş arasına girerek madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye giren çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Osman İkinci:
Related Post