X

2018 Cumhuriyet Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

2018 Cumhuriyet İkili Şampiyonası 459 çiftten oluşan 918 briç sporcusunun katılımı ile 230 masa oynandı. Bugüne kadar Türkiye’de gerçekleştirilmiş en büyük katılımlı ikili turnuva rekoru kırılmış oldu.

İstanbul’da Green Park Hotelde gerçekleştirilen 2018 Cumhuriyet Açık İkili Şampiyonasında Namık Kökten-Tuna Aluf çifti şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada İsmail Erol-Korkut Oğuz çifti ikinci ve Abdullah Gülsü-Ahmet Arpat ise çifti ise üçüncü oldu. Profesyonel Briç olarak dereceye girerek kupa almaya hak kazanan çiftleri de üstün başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada ilk 10 çift içerisinde yer almayı başararak madalya almaya hak kazanan çiftler ise şöyle sıralandılar.

4 NAFİZ ZORLU  TİMUÇİN ERKOÇ Açık 58.650
5 FİKRET AYDOĞDU SEVİL AKIN Karışık 58.344
6 SABRİ ALAN FEVZİ UZUN Açık 58.220
7 İSMAİL KANDEMİR SÜLEYMAN KOLATA Açık 58.000
8 EROL TURPÇUOĞLU UĞUR ÇELİKBAŞ Açık 57.555
9 CENGİZ ŞEKER FİKRET AK Açık 56.983
10 NEVZAT AYDOĞDU ÜMİT TARHAN Açık 56.878

Profesyonel Briç olarak ilk 10 çift içerisinde yer almayı başararak madalya almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Arzu Sönmez-Hüseyin Cesur, kadınlarda Ferda Zorlu-Nilgün Kotan, senyörlerde Nebi Talat Demirel-Abdulkadir Konuş ve gençlerde ise Cem Celep-Hamza Çoban çiftleri şampiyon oldular. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olarak madalya almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Osman İkinci:
Related Post