X

2016 Ankara Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

2016 Ankara Açık İkili Şampiyonası Ankara’da yapıldı. 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen bu şampiyonaya 203 çift katıldı.

2016 Ankara Açık İkili Şampiyonası sonucunda Osman Gemici-Ender Padır çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Ali Orhan Ekinci-Yusuf Kahyaoğlu çifti ikinci ve Soner Çubukçu-İlker Çubukçu çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye girerek kupa almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Kubilay Zafer Şengüler-Can Berktaş çifti dördüncü ve Nevzat Aydoğdu-Tufan Köse çifti ise beşinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak ilk 5’e girerek madalya almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Sevil Nuhoğlu-İsmail Kandemir, kadınlarda Ebru Ateş- Nazik Serap Kuranoğlu, senyörlerde İsmail Atila Elmaslı-Arif Ertaş ve gençlerde ise Çağatay Birben-Ali Can Üstünboyacıoğlu çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olarak madalya almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

16-17 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılan 2016 Ankara Açık İkili Şampiyonasına katılan briç sporcularının ayrıntılı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR
FOTOĞRAFLAR
Osman İkinci:
Related Post