X

2014 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

2014 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

Gerçekleştirilen 2014 Güven Erkaya Türkiye briç açık ikili şampiyonasında Mesut Karadeniz-Adnan Musaoğlu çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada İlker Çubukçu-Soner Çubukçu çifti ikinci ve Hasan Güner-Selahattin Ayhan çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. Murat Erkel-Berk Başkan ve Nazlı Yiğit-Kudret Metin çiftleri ise ilk beş arasına girerek madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye giren çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Işın Kandemir-Berrak Erkan, kadınlarda Güler Uyanık-Arzum Demirbilek ve senyörlerde ise Orhan Ekinci-Mehmet Ali İnce çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2014 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonasına katılan briç sporcularının detaylı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

A FİNALİ SONUÇLARI

B FİNALİ SONUÇLARI

DETAYLAR

FOTOĞRAFLAR

A FİNALİ SONUÇLARI

B FİNALİ SONUÇLARI

DETAYLAR

FOTOĞRAFLAR

Osman İkinci:
Related Post