X

Ocak Ayı Simultane Briç Turnuvası

Ocak Ayı Simultane Briç Turnuvası yapılacaktır.

2018 yılının ilk simultane briç turnuvası olan Ocak Ayı Simultane Briç Turnuvası 6 Ocak 2018 tarihinde yapılacaktır.

Türkiye Briç Federasyonundan edinilen bilgiye göre turnuvaya katılan kulüplerin:

  • Kulüp Masterpoint Yetkilileri’ nin Masterpoint Sistemi»Kullanıcı İşlemleri»Yetki Başvurularıbölümünden turnuvaya kayıt başvurusu yapmaları ve Cuma akşamı elektronik posta adreslerine gönderilecek olan turnuva dosyası ile turnuvalarını düzenlemeleri.
  • Türkiye Genel Sıralamasının ilan edilebilmesi için turnuva sonuçlarını gecikmeye mahal vermeden bir an önce masterpoint sistemine işlemeleri.
  • Oyuncu başına 2 TL olan Federasyon katkı payını banka hesabına Havale/EFT yolu ile değil, mesai saatleri dışında da işlem yapılabilen Masterpoint Sistemi»Kullanıcı İşlemleri»Diğer Ödemelerbölümünden ve açıklama kısmına “… Kulübü Ocak 2018 Simultane İkili … Adet Oyuncu Katkı Payı” şeklinde belirterek, mükerrer hatırlatmalara mahal vermeden bir an önce yatırmaları.
  • Turnuvayı takip eden ilk iş günü sonuna kadar turnuva sonuçlarını girmeyen ve/veya katılım ücretlerini yatırmayan kulüplerin sonuçlarının sıralamaya dahil edilmeyeceği ve oyunculara ait masterpointlerin verilmeyeceği önemle duyurulur.

Masterpoint Açıklaması

Her turnuva sonunda katıldığı kulübündeki sıralamada yer alan ilk 1/3 oyuncuya 2 kırmızı masterpoint, sonraki 1/3 oyuncuya ise 1 kırmızı masterpoint verilecek olup, diğer oyunculara masterpoint verilmeyecektir. Bu turnuvalara ayrıca yeşil masterpoint verilmeyecektir.

Mükerrer giriş yapan kulüplerin bu kayıtları iptal edilecektir. Simultane turnuvalarla çakışan diğer turnuvaların masterpoint dağıtımı masterpoint kitapçığında belirtilen şekilde yapılacak olup simultane turnuvalara uygulanan puanlama yapılmayacaktır. Sezon sonunda vizesiz oyuncuların sezon içinde kazandıkları masterpointleri silinecektir.

Ocak Ayı Simultane Briç Turnuvasına katılmak için kayıt yaptıran briç kulüplerini görmek için tıklayın!ız

Osman İkinci:
Related Post