2015 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonası

Osman İkinci
Osman İkinci Mayıs 13, 2015 19:19

2015 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonası

2015 Türkiye Açık Briç Şampiyonaları kapsamında 3 Mayıs günü Antalya’da başladı. 3-10 Mayıs tarihlerinde yapılan şampiyonalar sonuçlandı.

2015 Türkiye Açık Briç Şampiyonaları kapsamında düzenlenen 2015 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonası 10 Mayıs günü sonuçlandı. Şampiyona Porto Bello Hotel’de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen briç açık ikili şampiyonasında Enis Kırdar-Zeki Uçum çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Haldun Çıvgıner-Serkan Ünal çifti ikinci ve Cengiz Alyeşil-Selim Çelenk çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. mustafa nezih kubaç-nafiz zorlu, Yusuf kahyaoğlu-ali orhan ekinci, Kubilay zafer şengüler-fikret Aydoğdu, erdal olcay ercan-kudret metin, hüseyin cesur-sefer ekşi, Süleyman kolata-ismail Kandemir ve armağan erol-hasan güner çiftleri ise ilk 10 arasına girerek madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye giren çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Dilek Yavaş-Ahmet Demirezer, kadınlarda Ezel Mey Zaim-Zeynep Belis Atalay, gençlerde Berk Gökçe-Ataman Aydoğdu ve senyörlerde ise Ergun Korkut-Reha Oğuz Soğoçin çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Porto Bello Hotel’de gerçekleştirilen 2015 Güven Erkaya Türkiye Açık İkili Şampiyonasına  katılan briç sporcularının detaylı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR
FOTOĞRAFLAR

2015acik_ikili_1 2015acik_ikili_2 2015acik_ikili_3 phoca_thumb_l_B3

Osman İkinci
Osman İkinci Mayıs 13, 2015 19:19
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<