2014 Cumhuriyet Kupası Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Kasım 5, 2014 20:09

2014 Cumhuriyet Kupası Açık İkili Şampiyonası Sonuçlandı

01-02 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da yapılan 2014 Cumhuriyet Kupası Açık İkili Şampiyonası’na rekor bir katılım olan 449 çift katıldı.

Gerçekleştirilen briç açık ikili şampiyonasında Mustafa Cem Tokay-Alfredo Versace çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Bora Er-Turan Yavuz çifti ikinci ve Kudret Metin-Erdal Olcay Ercan çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. İrfan Doğan- Yusuf Berkay Kapusuz, Sefa Çiğdem-Yusuf Salman, Uğur Taş- Cem Kıran, Ergun Korkut- Akif Dağdelen, Can Korkmaz- Hüseyin Kır, Tuna Aluf- Namık Kökten ve Sadık Akay- Oktay Geçit çiftleri ise ilk on arasına girerek madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye giren çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Arzu Sönmez-Hüseyin Cesur, kadınlarda Ferda Balcıoğlu-Sırma Sanus ve senyörlerde ise Mehmet Emin Çopur-Çetin Şener Gebeceli çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

01-02 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da yapılan 2014 Cumhuriyet Kupası Açık İkili Şampiyonası’na katılan briç sporcularının detaylı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR

2014cumhuriyet_ikili_1 2014cumhuriyet_ikili_2 2014cumhuriyet_ikili_3

Osman İkinci
Osman İkinci Kasım 5, 2014 20:09
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<