2015 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 10, 2015 21:25

2015 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası Sonuçlandı

Bu yılki Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası Bursa’da yapıldı. 28 Şubat-7 Mart 2015 tarihlerinde yapılan şampiyonada rekor düzeyde katılım olan 192 takım yarıştı.

Yapılan 2015 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonası sonucunda Ali Uçar, Tolga Ergen, Levent Özgül, Nafiz Zorlu, Yusuf Berkay Kapusuz ve Anıl Altındağ’dan oluşan BIG CHEF takımı şampiyon oldu. Profesyonel briç olarak büyük başarıya imza atarak şampiyon olan BIG CHEF takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Erdal Çalışkan, Ahmet Kahraman, Sevil Nuhoğlu, Soner Çubukçu, İlker Çubukçu ve Enver Köksoy’dan oluşan JEOFİZİK takımı ikinci oldu. Profesyonel briç olarak ikinci olan JEOFİZİK takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Süleyman Kolata, Slim Yılankıran, Mehmet Sırıklıoğlu, Okay Gür, İsmail Kandemir ve Gökhan Yılmaz’dan oluşan YILANKIRAN takımı üçüncü oldu. Profesyonel briç olarak üçüncü olan YILANKIRAN takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

28 Şubat-7 mart tarihlerinde Bursa’da yapılan 2015 Türkiye Kış Açık Takımlar Şampiyonasına katılan briç sporcularının detaylı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

SONUÇLAR
DETAYLAR
FOTOĞRAFLAR

 

2015kis_acik_takimlar_1 2015kis_acik_takimlar_2 2015kis_acik_takimlar_3

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 10, 2015 21:25
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<