2015 İstanbul Açık İkili Briç Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Mart 31, 2015 17:41

2015 İstanbul Açık İkili Briç Şampiyonası Sonuçlandı

2015istanbul_ikili_1 2015istanbul_ikili_2 2015istanbul_ikili_32015 İstanbul Açık İkili Briç Şampiyonası Sonuçlandı

28-29 Mart 2015 tarihlerinde yapılan 2015 İstanbul Açık İkili Briç Şampiyonası sonuçlandı. İstanbul’da Pendik İlçesinde Green Park Pendik Hotel’de yapılan briç şampiyonasına 300 çift katıldı.

Gerçekleştirilen briç açık ikili şampiyonasında Kudret Metin- Hasan Yirik çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Levent Özgül-Tayfun Özbey çifti ikinci ve Okay Gür-Gökhan Yılmaz çifti ise üçüncü olarak kupa almaya hak kazandılar. Hüseyin Cesur-Arzu Sönmez ve Serhat Berka Erden-Attila Koçum çiftleri ise ilk beş arasına girerek madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye giren çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada karışıklarda Aslı Acar-Erhan Evcimen çifti, kadınlarda Pınar Ayaz-Mey Zaim çifti, gençlerde Mustafa Nihat Albayrak-Cem Celep çifti ve senyörlerde ise Özkan Avcıoğlu-Rauf Temizel çifti birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

28-29 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul’da Pendik İlçesinde Green Park Pendik Hotel’de yapılan 2015 İstanbul Açık İkili Briç Şampiyonasına katılan briç sporcularının detaylı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR
FOTOĞRAFLAR
Osman İkinci
Osman İkinci Mart 31, 2015 17:41
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<