2015 Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Haziran 30, 2015 17:33

2015 Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonası Sonuçlandı

Bu yıl 2015 Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonası Bodrum’da yapıldı. 27-28 Haziran 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen 2015 Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonası’na 70 çift katıldı.

2015 Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonası sonucunda Nafiz Zorlu-Ali Uçar çifti büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Profesyonel Briç olarak şampiyon çifti kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Adnan Musaoğlu-Tezcan Şen çifti ikinci ve Kenan Özkurt-Meltem Işın Kandemir çifti ise üçüncü oldu. Aynı şampiyonada Berk Başaran-Salim Yılankıran çifti dördüncü ve Enis Kırdar-Zeki Uçum çifti ise beşinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak dereceye girerek kupa ve madalya almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Karışıklarda Aslı Acar-Emrah Küçüksağrıcıoğlu, kadınlarda Ayşe Tansı-Deniz Anapa ve senyörlerde ise İbrahim Öztoprak-Sami Boz çiftleri birinci olarak madalya almaya hak kazandılar. Profesyonel Briç olarak kendi kategorilerinde şampiyon olarak madalya almaya hak kazanan çiftleri de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

27-28 Haziran 2015 tarihlerinde Bodrum’da yapılan 2015 Batı Akdeniz Açık İkili Briç Şampiyonasına katılan briç sporcularının ayrıntılı sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

A FİNALİ SONUÇLARI
B FİNALİ SONUÇLARI
DETAYLAR
FOTOĞRAFLAR

2015batiakdeniz_ikili_1 2015batiakdeniz_ikili_3

Osman İkinci
Osman İkinci Haziran 30, 2015 17:33
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<