2012 Türkiye Kulüpler Arası Şampiyonası Sonuçlandı

Osman İkinci
Osman İkinci Eylül 6, 2012 13:38

2012 Türkiye Kulüpler Arası Şampiyonası Sonuçlandı

2012 Türkiye Kulüplerarası Şampiyonası 30 Ağustos – 3 Eylül 2012 tarihleri arasında Zonguldak’ta yapıldı.

Çok çekişmeli geçen şampiyonada mutlu sona ulaşan takım, finalde İzmir Büyükşehir Belediye Briç Spor Kulübü’nü yenen Tarsus Amerikan Koleji Briç Spor Kulübü oldu. Profesyonel Briç olarak Tarsus Amerikan Koleji Briç Spor Kulübü adına yarışan Nevzat Aydoğdu, Fikret Aydoğdu, Serhan Antalyalı, Ümit Tarhan, Rasim Sarı, Ramazan Burak Başkan, Tony Rusev ve Kalin Karaivanov’u gösterdikleri bu üstün başarıdan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Nafiz Zorlu, Mehmet Günel, Salvador Assael, Nezih Kubaç, Bülent Aslan, Mert Bilgen, Hakan Göksu, İbrahim Mumcuoğlu ve Naci Yüksel’den oluşan İzmir Büyükşehir Belediye Briç Spor Kulübü ikinci oldu. Profesyonel Briç olarak ikinci olan takımı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aynı şampiyonada Faik Falay, İlhan Numanoğlu, S. Cumhur Çavuşoğlu, Emelgün Yelgar, Mehmet Emin Çopur, İbrahim Yağmur, Çetin Şener Gebeceli ve Begütay Can’dan oluşan Bodrum Briç Spor Kulübü üçüncü oldu. Profesyonel Briç olarak üçüncü olan takımı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.   

Osman İkinci
Osman İkinci Eylül 6, 2012 13:38
Yorum yazın

Yorum yok

Bu yazı için henüz yorum yapılmamış.

Yazıyla ilgili yorum ve düşüncenizi ekleyebilirsiniz.

Yorum yazın
Yorumları Göster

Yorum yazın

<